productivity, training

Skru ned for egoet og lyt til din krop!

De sidste 3 dage har jeg haft ZERO energi. Set i bakspejlet, så har det givet fin mening. Min kæreste og datter har begge haft en virus der har givet diarre og opkast den sidste uges tid. Jeg blev ikke ramt på samme både, men kunne mærke den sneg sig ind og prøvede at hive mig ned. Har lige haft munden oppe over hele tiden, tilgengæld så har den har bare drænet min energi i stedet for fuld hammer.

Men for helvede mand. Det holder ikke at prøve at jerne igennem , når man ikke har energien til det (og kroppen siger det modsatte). Nu fik jeg et konkret eksempel på hvorfor: var ude og svømme mandag morgen kl 7 i i Amager Strandpark (5 timers søvn, flot). Det gik fint, og følte egentlig jeg havde ok energi bagefter. Så om aften tænkte jeg “perfekt, lad mig lige køre et lille træningspas mere – 1 time på cyklen + 5km løb lige efter. Hjem i seng, og så var jeg ellers ramt dagen efter. Der røg jeg lige under overfladen og slugte lidt vand også. TAMT!

Så jeg valgte (endelig) at tage dag hvor jeg stort set ikke arbejdede, sov 10 timer, og så begyndte det ellers at gå i den rigtige retning.

Bottomline er bare, at man skal lytte til sin krop. Den er langt klogere end vores ego. Jeg har lært min krop meget bedre at kende det sidste år, men der er åbenbart meget mere at lære. LYT og skru ned for egoet!

P.S.
Netop fordi jeg tog den pause forleden var jeg idag på foodshop26 kl 7, og har lavet mere de sidste 2 timer end hvad jeg har de sidste 3 dage 🙂 Sæææt igang.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Share on StumbleUpon0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *