Asien 2017

Bangkok

Kl 1430 gik flyet fra CPH til Bangkok. Vi har begge været lidt nærvøse for den lange flyvetur, da helst gerne skulle få dem til at sove, da vores fly lander kl 7 dansk tid og dagen dermed er startet.

Men de klarede det begge super fint, selvom der var lidt trængt, når Louis skulle skifte ble i flyet ?

 

De kørte både iPads og film på skærmen, og faldt til sidst i søvn begge to. Rimelig smertefrit ift hvad vi havde frygtet. Tilgengæld fik vi ikke sovet nogle af os, og endte med at holde os vågne ca 32 timer.

Da vi ankom til lufthavnen hoppede vi i en taxa og drog mod hotellet. Her fik Liva for første gang lov til opleve den opmærksomhed man får som blond i Asien ? Dem der arbejde på hotellet var helt vilde med Louis og Liva, og liva fik lavet nogle flotte fletninger af en af dem der arbejdede der.

 

Den dag vi ankom tog vi en TukTuk hen til et shopping mall. Vores plan var at finde en klapvogn, som var sammefoldelig og kunne tages med som håndbagage, men vi fandt ikke noget og besluttede os senere for at måske Louis bare skulle lære at gå lidt længere. Worst case ville være at jeg kommer hjem med kæmpe biceps ?.

Hvergang vi nu skal et sted hen, så råber Louis “TUKTUK?” Og bliver rimelig sur, hvis vi tager en bil i stedet for ?.

Vi boede i gåafstand til Khao san Road, som er en kendt for at være backpacker gaden og fyldt med butikker og spisesteder. Men i jagten på at finde sen frokost faldt Louis i søvn ?. Der var intet der kunne stoppe ham!

Her er de tre ?❤️❤️på Khao San Road


De 3 fulde dage vi havde i Bangkok gik på at besøge templer, markeder og forskellige dele af byen.
Her er Liva og Louis på vej ind for at se Wat Pho (reclining buddha). Midt i en menneskehav, så holder de sammen ❤️

Louis tæller Buddhaer

En af dagene tog vi på Train Night Market, som var et kæmpe hit i forhold til det kendte Patpong. Det her var mere lokalt, og der var ingen aggressive sælgere, færre fake rolexure og masser af mad.

Den sidste dag besøgte vi China town, hvor ingen af os havde været før. Taxachaufføren fortalte os at det var verdens bedste street food. Det kunne godt være sandt, nøj det var godt.

 

Jeg ville rigtig gerne til Bangkok med ungerne fordi byen er så travl og anderledes end hvad de nogensinde har oplevet før. Selvom det kan forestille sig at være stressende, så synes jeg egentlig det har været en super fed oplevelse og sikkert også et positivt kulturchok for dem. Det er virkelig vildt, at se hvor hurtigt at de tilpasser sig deres omgivelser. Til at starte med var Liva mega genert hver gang der var nogle der sagde noget til hende, og efter et par dage stillede hun sig bare op til gratis fotografi ?. Modsat Louis, som er rimelig skeptisk overfor de fleste der vil have taget billede med ham ?

Næste destination er Chiang Mai…

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Share on StumbleUpon0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *